Eventcare

Eventcare is de ontwikkelaar van de Quarantainer en draagt onder andere zorg voor de logistiek, praktische uitwerking, project management, planning en realisatie. Van het ombouwen van de containers tot aan de plaatsing op locatie en informatie voorziening. 

KINASE

In Samenwerking met KINASE zorgen wij ervoor dat de Quarantainers medisch kloppend worden gebouwd en ingericht. De zorgprofessionals van KINASE hebben een adviserende rol in het optimaal en veilig gebruiken van de Quarantainer, aan de hand van infectiepreventie protocollen, bezoekers- en hygiëne protocollen. 

BUKO Huisvesting

Als onderdeel van de Algeco Groep huisvest BUKO Huisvesting al meer dan 50 jaar mensen in tijdelijke en (semi) permanente gebouwen voor verschillende branches. We zijn enorm blij dat ze samen met ons de strijd aangaan tegen eenzaamheid en op korte termijn veel kunnen kunnen leveren.

CooLoo

Het meubilair van onze partner CooLoo (circulair design van Nederlandse bodem) is gemaakt op basis van reststromen en circulaire technieken zonder uitstraling te verliezen. Het is afgewerkt met een anti-bacteriële coating. Refurbished, recycled en reusable!

VDS Kunststoffen

De glazenwand die de twee ruimtes van elkaar scheidt komt van onze partner VDS Kunststoffen, groothandel en importeur van plexiglas die zich belangeloos inzet voor de Quarantainer. 

Stichting de Tijdmachine

Stichting De Tijdmachine zet zich in voor ouderen die zelfstandig wonen of wonen in een verpleeg- of verzorgingshuis. De Quarantainer biedt ouderen en familie/directe naasten de mogelijkheid om elkaar weer in de ogen te kijken en rustig een praatje te maken of een spelletje te doen. Stichting De Tijdmachine werkt als partner mee om dit contact voor zoveel mogelijk ouderen en families mogelijk te maken.

Architekten Cie.

In samenwerking met Rink Alberda van Architekten Cie. hebben we de blauwdruk van de Quarantainer ontwikkeld.

BAAS Amsterdam

BAAS Amsterdam ondersteunt ons belangeloos met de PR en communicatie van de Quarantainer. 

Wine Dine Webdesign

In samenwerking met Wine Dine Webdesign hebben we de website van de Quarantainer ontwikkeld.

Thomas Kronenberg Design

In samenwerking met Thomas Kronenberg hebben we de huisstijl en branding van de Quarantainer ontwikkeld.

Peak Audio

Peak Audio verzorgt de audio-stystemen voor het premium pakket en heeft deze voor de eerste Quarantainers gesponsord. Peak Audio is een Audiovisueel bedrijf dat normaliter werkzaam is in de evenementenbranche.

PaardenKracht

Kunna Haan van Paardenkracht heeft geholpen met de branding, huisstijl en website van de Quarantainer